Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν που προέκυψε από την συνέργεια μας με την «Πυλιακή Γη». Για πρώτη φορά η Κορινθιακή σταφίδα συναντάει το ούζο. Όταν μάλιστα η Κορινθιακή σταφίδα αυτή είναι βιολογική και αποξηραμένη στη σκιά και όταν η συνταγή και η υλοποίηση της γίνεται απ’ την γκουρού του είδους «Πυλιακή Γη» τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο παρά ανεπανάληπτο. Κορινθιακή σταφίδα σε ελαφρύ σιρόπι ούζου… δοκιμάστε το επάνω σε παγωτό καϊμάκι μαστίχα ή βανίλια, στις πράσινες σαλάτες σας, σε λευκά τυριά (ψητά και μη) ή ακόμη και επάνω σε μια πανακότα.