Πρόκειται για ένα ακόμη προϊόν το οποίο προέρχεται απ’ τους βιολογικούς αμπελώνες μας, αυτή τη φορά όμως όχι από Κορινθιακή σταφίδα αλλά από την πολύ αρωματική ποικιλία Μοσχάτο. Αφού τα σταφύλια ωρίμασαν όσο χρειάζεται για να μας δώσουν τα πλήρη αρώματα και τη γεύση τους, τα τρυγήσαμε και αμέσως τα μεταφέραμε για να ξεκινήσει η διαδικασία συμπύκνωσης. Το πρώτο στάδιο ήταν ο απορραγισμός και το πέρασμα απ’ το πιεστήριο ώστε να πάρουμε τον φρέσκο χυμό των σταφυλιών. Στη συνέχεια ο χυμός αυτός φιλτραρίστηκε και παρέμεινε σε ψυχώμενη ανοξείδωτη δεξαμενή για μια ημέρα ώστε να «κάτσουν» τα τρυγικά οξέα. Ύστερα ο χυμός αυτός ξεκίνησε να συμπυκνώνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες (30ο – 32ο C) σε συνθήκες κενού για να μην καραμελοποιηθούν τα σάκχαρα, μέχρι να φτάσει σε σημείο συμπύκνωσης 65ο Brix. Στη συνέχεια, ο συμπυκνωμένος πλέον χυμός βράστηκε σε χαμηλή φωτιά για περίπου μια ώρα ώσπου να φτάσει σε σημείο συμπύκνωσης 68,5ο Βrix και στη συνέχεια εμφιαλώθηκε.